Bases del sorteig Gent de Pineda et porta de concert

1.     Públic objectiu

La present campanya va dirigida a tots els clients, majors d’edat i que comprin als establiments associats a l’Associació de comerciants i empresaris “Gent de Pineda” per incentivar la compra en el nostre municipi.

Finalitat:Incentivar i  Dinamitzar les vendes.

2.     Durada

La vigència de la campanya serà del 09/07/2018 al 29/08/2018 ambdós inclosos.

3.     Mecànica del concurs

Els establiments associats a “Gent de Pineda” entregaran als clients les butlletes per poder participar.

Els comerços associats que participen en la campanya, indicaran clarament en els seus establiments l’ import de compra mínima que dóna dret a la obtenir la butlleta. Aquest import l’establirà cada comerciant lliurement, i l’associació de comerciants i empresaris queda al marge de l’ import establert pel comerciant.

Es poden presentar tantes butlletes com es vulguin, sempre i quan compleixin amb els requisits per poder participar i la butlleta estigui degudament omplerta, veure punt 1.

És imprescindible posar nom complert i telèfon de contacte a la targeta, i donar consentiment segons la llei de protecció de dades.

  1. Mècanica del concurs a través del facebook

Condicions del concurs

Per participar s’ha de ser seguidor del Facebook de Gent de Pineda + Participar en el concurs. En el cas no complir un dels requisits no donarà dret a participar en el mateix.

La plataforma utilitzada per el concurs es Social Tools.ME. El sistema registra de forma automàtica a tots els participants. En acabat el concurs, la plataforma farà un sorteig de forma aleatòria per assignar un guanyador. A fi efecte de que quedi constància la plataforma crea un arxiu clarament identificatiu on reflecteix el participant agraciat. Gent de Pineda conservarà el arxiu un mínim de 6 mesos que romandrà a disposició de qui pugui interessar. Gent de Pineda no es fa responsable de la forma i resultat del sorteig, al tractar-se d’una plataforma aliena a Gent de Pineda

El guanyador donarà el seu permís per fotografiar-se al photocall d’Arts d’Estiu per la seva posterior publicació al facebook de Gent de Pineda com a guanyador.
Amb l’acceptació a participar en el sorteig, implica l’acceptació d’us de les seves dades, única i exclusivament per accions comercials de gent de pineda. En el cas que vulguin revocar-la en qualsevol moment, podran fer-ho directament al newsletter que rebin, o ho poden fer enviant un correu electrònic a info@gentdepineda.com

Aquesta promoció no és de cap manera patrocinat, aprovat o administrat per o associada amb Facebook o els seus socis o els desenvolupadors d’aplicacions. Vostè està proporcionant la seva informació als propietaris o explotadors d’aquesta pàgina de Facebook i no a Facebook o qualsevol dels seus socis o els desenvolupadors d’aplicacions.

Esta promoción/concurso no es patrocinada, avalada, administrada, ni está asociada de modo alguno con Facebook. La información recolectada es proporcionada a Gent de Pineda y no a Facebook.

5.     Obtenció dels guanyadors

El sorteig tindrà lloc el cada divendres i dimarts 14 d’agost a les 9:15 a Ràdio Pineda .

El guanyador del sorteig, autoritza a l’associació a què publiqui el seu nom i fotografies/vídeo a les xarxes socials, ràdio i pàgina web de l’associació.

Una vegada conegut el guanyador del sorteig, l’associació es posarà en contacte per telèfon i li enviarà les condicions del premi, que hauran de ser acceptades pel guanyador.

6.     Premi

A cada sorteig es donaran 2 entrades dobles a través de les butlletes, una entrada doble a través del facebook i una entrada doble per un soci,  per el concert corresponent.