Bases del sorteig 4a Edició FORA ESTOCS

1.     Públic objectiu

La present campanya va dirigida a tots els clients, majors d’edat i que comprin als establiments PARTICIPANTS A LA CAMPANYA 4a Edició FORA ESTOCS per incentivar la compra en el nostre municipi. Veure nota 1.

Finalitat:Incentivar i  Dinamitzar les vendes.

2.     Durada

La vigència de la campanya serà el proper dissabte 8 de setembre.

3.     Mecànica del concurs

Els establiments associats a “Gent de Pineda”  que participen a la campanya  4a edició fora estocs entregaran als clients les butlletes per poder participar.

Es poden presentar tantes butlletes com es vulguin, sempre i quan compleixin amb els requisits per poder participar i la butlleta estigui degudament omplerta, veure punt 1.

És imprescindible posar nom complert i telèfon de contacte a la targeta.

4.     Obtenció dels guanyadors

El sorteig tindrà lloc el dia 14 de setembre a Ràdio Pineda .

Els guanyadors del sorteig, autoritza a l’associació a què publiqui el seu nom i fotografies/vídeo a les xarxes socials, ràdio i pàgina web de l’associació.

Una vegada conegut els guanyadors del sorteig, l’associació es posarà en contacte per telèfon i li enviarà les condicions del premi, que hauran de ser acceptades pel guanyador.

5.     Premi

El premi ha de ser acceptat al moment de contactar amb el guanyador, de no ser així es procedirà a sortejar de nou a fi a efecte de trobar un guanyador que accepti les condicions.

El premi sortejat consistirà en un val de 50€ per gastar en els establiments associats que hagin participat a la campanya fora estoc 2017, aquest val nomès es podrà gastar a una de les botigues participants de la campanya fora estocs. En total hi haurà 5 guanyadors, cada guanyador rebrà un val de 50€. Val de 50€ serà vàlid fins el 31 de setembre del 2018.

NOTA 1: ESTABLIMENTS PARTICIPANTS: BEN JUGAT, ESPORTS NOU ESTIL, POLETE’S, NOÊM, PI BY NEDA, XALOC, JOIERIA MEDITERRANIA, MAGAFA, CAPRICI, KWAPU, LOWKA, LA VOLIANA I TRES JOLIE.