Like Us On Facebook

AQUEST NADAL COMPRA A PINEDA

1.     Públic objectiu

La present campanya va dirigida a tots els clients, majors d’edat i que comprin als establiments associats a l’Associació de comerciants i empresaris “Gent de Pineda” per incentivar la compra en el nostre municipi.

Finalitat:Incentivar i  Dinamitzar les vendes.

2.     Durada

La vigència de la campanya serà del 09/12/2017 al 028/12/2017 ambdós inclosos.

3.     Mecànica del concurs

Els establiments associats a “Gent de Pineda” entregaran als clients les butlletes per poder participar.

Els comerços associats que participen en la campanya, indicaran clarament en els seus establiments l’ import de compra mínima que dóna dret a la obtenir la butlleta. Aquest import l’establirà cada comerciant lliurement, i l’associació de comerciants i empresaris queda al marge de l’ import establert pel comerciant.

Es poden presentar tantes butlletes com es vulguin, sempre i quan compleixin amb els requisits per poder participar i la butlleta estigui degudament omplerta, veure punt 1.

És imprescindible posar nom complert i telèfon de contacte a la targeta.

4.     Obtenció dels guanyadors

El sorteig tindrà lloc el dia   2de GENER a les 9:15 a Ràdio Pineda .

Els guanyadors del sorteig, autoritza a l’associació a què publiqui el seu nom i fotografies/vídeo a les xarxes socials, ràdio i pàgina web de l’associació.Una vegada conegut el guanyador del sorteig, l’associació es posarà en contacte per telèfon i li enviarà les condicions del premi, que hauran de ser acceptades pel guanyador.

5.     Premi 1000€

El premi ha de ser acceptat al moment de contactar amb el guanyador, de no ser així es procedirà a sortejar de nou a fi a efecte de trobar un guanyador que accepti les condicions. El premi sortejat consistirà en 1.000€ per gastar en els establiments associats amb un màxim de 2 hores, a cada establiment podran gastar com a màxim 100€ i s’haurà de realitzar una compra mínima a Pineda centre i/o a  Poble Nou. Data límit per gastar els 1000€ el 5 de gener del 2018.

  1. 6. Premis sopars

El premi ha de ser acceptat al moment de contactar amb cada guanyador, de no ser així es procedirà a sortejar de nou a fi a efecte de trobar un guanyador que accepti les condicions. Hi haurà 5 guanyadors, a cada guanyador li tocarà un restaurant diferent. A cada restaurant podran gastar un màxim de 80€ si el sopar passa aquest import serà el client qui pagui la diferencia. Data límit per anar al sopar el 17 de febrer del 2018.